SPABAD / SPASERVICE

Ring Oss

  spa-jacuzzi

  Spabad service

  Vårt företag MAXPOOL har sysslat med en professionell service av SPA-utrustning i hela Stockholm i många år. Vår obestridliga fördel är användningen av den bästa serviceutrustningen för reparation och underhåll av spabad, samt ett professionellt förhållningssätt till det utförda arbetet. Vi arbetar snabbt och dynamiskt. Du är välkommen att kontakta oss på MAXPOOL!

  Spabad Stockholm

  En liten pool eller ett spabad? Det finns faktiskt mer än båda. Spabad är den mest kompletta och heltäckande syntesen av välbefinnande du kan begära. I din egen trädgård, på terrassen eller i det stora vardagsrummet. Det är viktigt att välja den bästa platsen eftersom detta är avgörande för att avgöra vilken minipoolmodell som kan installeras. Naturligtvis spelar applikationen också roll: om du älskar att umgås med vänner är det viktigt att din utomhusbadtunna erbjuder tillräckligt många sessioner för att hålla dem bekväma. Spabad finns i en mängd olika storlekar, färger och mönster. Gör ett val med oss ​​och njut av din spabad.

  Spadab i din trädgård

  Ett unikt och exklusivt utrymme där du kan bygga om din kropp och förnya ditt sinne när du vill. Med den modernaste badtunnan i din trädgård blir din dröm omedelbart verklighet! Bubbelpoolen är perfekt för att njuta av stunder av absolut avkoppling i frisk luft, dra nytta av alla fördelar med värme och vattenrörelser, återaktivera mikrocirkulationen och slappna av musklerna. Vi erbjuder eleganta och funktionella lösningar där avancerad teknik och ergonomisk design går samman för att ge alla nöjen och fördelar med vattenmassage, med dedikerade munstycken för varje del av kroppen, temperatur- och tryckregleringsfunktioner, ljudisolering och mycket mer.

  Spabad Stockholm