POOL LINER STOCKHOLM

Ring Oss

  Pool liner Stockholm

  Pool liner Stockholm

  Behöver du byta ut din gamla liner eller kanske bygger du en ny pool och undrar hur du ska klä din pool?  Vi har ett komplett sortiment av färdiga och platssvetsade poolliners från Renolit Alkorplan för dig.  Ta en titt och hitta något som passar just dig.

  Vi tillhandahåller tjänster inom platssvetsning av lineroch det kan vara en kommersiell eller privat pool eller någon annan anläggning som ska förseglas. Vår erfarenhet garanterar kunden en perfekt anpassning på linern efter utformning på poolen, så att onödiga påfrestningar, böjningar och veck kan undvikas, vilket har stor inverkan både på det slutliga resultatet och hållbarheten hos tätningen av poolen eller annan vattenreservoar.

  För foliesvetsning använder vi schweiziska svetsmaskiner från LEISTER som ger de bästa skarvarna mellan de enskilda delarna av linern.  Vi ger 10 års garanti på utförd svetsning och på linerduk, vilket är ett bevis på kvaliteten och professionell montering.  Vi är verksamma i hela landet, så att ta oss till kunden är inget problem för oss.

  Vi arbetar med följande material: Alkorplan poolliner/poolduk 2000 och 3000, halksäker poolliner , Alkorplan Touch och andraliners.

  Att klä insidan av poolen med en högkvalitativ liner behövs för att behålla poolens funktionalitet och hållbarhet.  Du är också välkommen att använda vår tjänst poolservice.

  Pool liner Stockholm - ett brett urval av mönster

  Bland vårt breda urval av poolliners hittar du snygga och fängslande mönster som passar alla trädgårdar. En av de viktigaste egenskaperna hos din pool är dess insida, så vi erbjuder poolbeklädnader som ger exklusiv skönhet och lugn i många år framöver. Våra invändiga poolbeklädnader är mjuka att ta på, resistenta mot UV-strålning och bakterietillväxt och tillverkade på beställning för att säkerställa en exakt passform.  De är också mycket lättare att rengöra än andra ytor, vilket innebär mindre tid för poolarbete och mer tid i poolen! Vi erbjuder följande i Stockholm:  poolservice Stockholm, pooltak Stockholm, poolbyggnation Stockholm, platssvetsad liner Stockholm, bygga pool Stockholm.
  platssvetsad liner stockholm
  platssvetsad liner stockholm

  Pool liner Stockholm - Färdiga poolliners - fördelar

  • Robusta och slitstarka med ett stort urval av färger och mönster.
  • Tack vare högkvalitativa pigment håller färgerna längre.
  • Med rätt skötsel är den resistent mot alger – den behöver inte skrubbas
  • En välanpassad liner lämnar inga lösa veck inne i poolen där smuts kan fastna.
  • Sömmar är plattare och smalare.
  • Enkel och billig att reparera.
  • Installationen är mindre tidskrävande.
  • Mycket lägre kostnad jämfört med en platssvetsad liner.
  • Slät yta.
  • Mindre underhållskrav.

  Övriga tekniska data finns i vår butik – liner produkter.

  Ring oss om du behöver ett erbjudande
  på en ny liner.

  Platssvetsad liner Stockholm - Användning av poolliners

  Liners är en oumbärlig del av alla pooler som kompletterar och framhäver poolens utseende. 

  Det viktigaste syftet med en poolliner är att hålla vattnet i poolen och förhindra läckage.  Linern framhäver dessutom skönheten hos poolen, skyddar dess inre mot fysiska skador och förhindrar tillväxt av mögel och alger. Linern täcker väggar och golv och har funktionella och dekorativa funktioner. Poolliners installeras under poolbygget och har en genomsnittlig livslängd på över 10 år.

  Poollinern är lätt att rengöra, men kräver användning av speciellt framtagna kemikalier. Vid rengöring är det viktigt att kontrollera duken regelbundet för att identifiera eventuella revor eller skador. Eventuella problem med linern ska åtgärdas omedelbart för att förhindra allvarlig skada på poolen och undvika för tidigt byte av linern.

  vinyl-pool-liner-stockholm