POOLTAK STOCKHOLM

Ring Oss

  Pooltak Stockholm

  Pooltak Stockholm - praktiska pooltak med hög estetik!

  Ett pooltak är ett viktigt tillbehör för dig som vill ha ett effektivt poolskydd, en kortare underhållstid och ytterligare fördelar. Ett pooltak förhindrar vattenavdunstning och värmespridning, vilket ger finansiella besparingar genom en lägre förbrukning av vatten och el. En viktig funktion för pooltak är att isolera vattnet från yttre föroreningar (insekter, löv, regn, damm och andra föroreningar) som annars skulle påverka vattenkvaliteten genom tillväxt av alger och bakterier. Med tillräckligt skydd minskar mängden kemikalier som används för att behandla vattnet i poolen, vilket ger ytterligare finansiella besparingar och värnar samtidigt om miljön.  Priserna för pooltak är mycket varierande och beror på vilken typ som väljs. Det finns olika lösningar för poolskydd som kan fås i olika modeller beroende på vad du föredrar och vilken stil poolen har.  Vi erbjuder följande i Stockholm:  poolservice Stockholmpool liner Stockholm, poolbyggnation Stockholm, platssvetsad liner Stockholm, bygga pool Stockholm.

  Lamelltäckning/Lamellöverdrag

  Lamellöverdrag som är lämpliga både för befintliga och nybyggda pooler kan monteras både på ytan och med ett nedsänkt system för att få ett osynligt hölje och en estetiskt mer naturlig utomhusmiljö.   De består av PVC-lameller som isolerar vattnet och varje lamell innehåller luftfyllda kamrar. Lamelltäckningen ger ett utmärkt skydd mot väder och vind, minskar kostnader för pooluppvärmning och kemikalier och finns i olika färger: från vitt till sand, från svart till blått och till och med transparent.
  Det automatiska lamellöverdraget aktiveras med en elektrisk impuls eller fjärrkontroll och ett automatiskt system med gränslägesbrytare. Med många versioner kan man kombinera komfort, estetik och budget för att möta alla behov på bästa sätt.

   

  Pooltak i Stockholm
  Pooltak Stockholm

  Pooltak i Stockholm

  Pooltak i Stockholm kombinerar fördelarna med sommar- och vintertäckningar: de skyddar vattnet mot smuts, avdunstning och värmespridning och kan användas året runt. 

  Universella, praktiska och robusta teleskopiska pooltak med skjutbara moduler blir en riktig utemöbel som kan skydda din pool mot väder och vind och skapa ett nytt täckt utrymme. Denna mobila typ av pooltak är designad för att passa både i naturliga och arkitektoniska sammanhang. Den håller temperaturen på både vattnet i poolen och på själva luften och skapar en sluten miljö som naturligt lagrar solens värme under dagen så att du kan njuta av en dragskyddad miljö där badsäsongen kan pågå längre.

  Se vilka pooltak som vi ebjuder här.

  Om du behöver ett pooltak,
  kontakta oss gärna.

  Pooltak Stockholm - Teleskopiska pooltak

  Detta teleskopiska ultralåga pooltak är utrustat med låsmoduler som skapar en lätt och behändig modell. Pooltaket fungerar med en eller två skenor, smälter in i omgivningen och kompletterar poolen. Osynliga skruvar förbättrar pooltakets eleganta utseende. Moderna detaljer ger din uteplats karaktär. Det teleskopiska poolskyddet är mycket diskret tack vare en mindre böjningsradie och hindrar inte utsikten över trädgården. Skyddets moderna design gör att det är en produkt med enkla linjer. Det teleskopiska pooltaket är ett av de vackraste elementen av utomhusdekorationer oavsett om det är öppet eller stängt.

  Det ultralåga teleskopiska pooltaket är i klar- eller   kanalplast av polykarbonat.  Det gör att glasväggarna är helt transparenta. Beundra skönheten i din pool och ditt vatten oavsett årstid.

  Upplev fördelarna med en avkopplande miljö och en vacker avkopplingsplats. Produkten kommer att uppfylla dina djärvaste förväntningar.

  Pooltak i Stockholm teleskopiska
  Manuella poolskydd stockholm

  Manuella poolskydd

  Vi erbjuder även manuella poolskydd av hög kvalitet. Det är en populär och praktisk lösning, perfekt för kallare eller regniga dagar eller för höst/vintersäsongen. Poolskyddet är tillverkat av ett robust och slitstarkt material som bärs upp av speciella stänger placerade med ca 1 meters mellanrum Det robusta materialet i kombination med en praktisk ram skapar en bekväm och pålitlig lösning av poolskydd.