POOLSERVICE I STOCKHOLM

Ring Oss

  Poolservice i Stockholm

  Poolservice i Stockholm

  Poolservice i Stockholm MAXPOOL är ett pålitligt och professionellt företag inom projektering och byggnation av pooler. Företaget som har sitt säte i Stockholm står också nära kunden när det gäller att sköta olika typer av pooler och tar hand om eventuella vanliga och extraordinära underhållsåtgärder som syftar till att upprätthålla en väl fungerande pool. Företaget tillhandahåller även rådgivning inom vattenrening samt har ett brett utbud av reservdelar och tillbehör till alla typer av pooler. MAXPOOL har alltid byggt pooler designade för att hålla över tid. Av denna anledning ger MAXPOOL sina kunder ständigt och professionellt stöd, tar hand om alla nödvändiga underhållsingrepp och stödjer kunden i att stöta poolen. Alla servicearbeten med pooler utförs av specialiserad personal med många års erfarenhet inom branschen.  Vi erbjuder följande i Stockholm:   pooltak Stockholm, pool liner Stockholm, poolbyggnation Stockholm, platssvetsad liner Stockholm, bygga pool Stockholm.

  Poolservice i Stockholm

  Poolservice i Stockholm – poolen måste hållas i toppskick under sin användningstid för att säkerställa att det är säkert att bada och för att följa normala hygienregler.  För att vattnet alltid ska vara genomskinligt och kristallklart måste vissa kontrollåtgärder och rengöring av systemets komponenter utföras med jämna mellanrum.

  För att göra dem på rätt sätt och effektivt behöver du tid och kunskap. Av denna anledning erbjuder MAXPOOL professionella tjänster inom poolservice som säkerställer att poolen hålls i perfekt skick året runt.

  För att ha en vacker, funktionell och framför allt välskött pool året runt måste nödvändiga underhållsåtgärder utföras. Vår personal som består av noggrant utvalda fackmän inom branschen står alltid till ditt förfogande när du behöver hjälp med rengöring och underhåll av pooler.

  Bland de många tillgängliga tjänsterna erbjuder vi professionell driftkontroll av automatiska tvättar och liknande anordningar, bl.a. styrenheter. Vi utför även grundlig rengöring av alla områden i din pool och reparationer eller inspektioner av filtreringssystem, tar bort vintertäckning (poolplåtar), återupptar driften av din pool och slutligen tillhandahåller professionella rengörings- och underhållsprodukter.     

  Poolservice Stockholm

  Behöver du poolservice i Stockholm?
  Ring oss gärna!

  poolservice Stockholm MAXPOOL

  Poolservice Stockholm - Vi utför poolservice som innefattar:

  Poolservice i Stockholm – Åtgärder som behövs för att hålla poolen alltid ren under konstruktionens användningstid:

  • ta bort föroreningar och rester från vattenytan (som torra löv och insekter)    
  • rengöra korgar i skimmers eller i överloppskanten för att förhindra igensättning av avloppet.  
  • kontrollera pH-värdet och mängden fritt klor i vattnet och justera vid behov med specifika kemikalier.
  • utföra periodiska kontroller av effektiviteten hos filter och enheter och rengöra vid behov.
  • behandla poolvattnet om alger dyker upp.
  • åtgärda eventuella skador eller felfunktion hos systemets komponenter.
  • renovera poolen helt eller delvis.

  Poolens ytor slits med tiden. Om du ser skadade ställen, flagor eller sprickor – kontakta oss via telefon eller kontaktformuläret.