BYGGA POOL STOCKHOLM

Ring Oss

  Bygga pool Stockholm

  Bygga pool Stockholm - Byggnation av nyckelfärdiga pooler

  Bygga pool Stockholm  – Precision, omtanke om detaljer och erfarenhet som vi fått under många års arbete gör att vi kan uppfinna, designa och bygga moderna pooler som skräddarsys helt efter dina individuella behov. Genom engagemang, professionalism och användning av material av högsta kvalitet kan vi möta kraven hos de mest krävande kunderna. I över 20 års verksamhet har vi byggt över 400 pooler.  

  De många olika modeller som ebjuds, harmonin och enkelheten i deras former liksom ett unikt system för efterförsäljningsservice gör att vi kan möta marknadens mest noggranna och detaljerade krav.

  Kontinuerlig implementering av de mest innovativa tekniska lösningarna har lett oss till design och byggnation av pooler som skräddarsys efter kundens individuella behov och som säkerställer lägre driftskostnad samtidigt som deras estetiska, funktionella och kvalitativa egenskaper bibehålls.

  Vårt professionella team tar hand om att  – in i minsta detalj – göra din dröm till verklighet. I vårt galleri kan du se exempel på våra genomförda poolbyggen under de senaste åren. 

  Bygga pool Stockholm - Byggnation av pooler i olika former och storlekar

  Den stora fördelen med betong är möjligheten att skapa vilken form du helst vill ha, och även bygga in zoner med vattenmassage, montera en pooltrappa eller lägga natursten runt poolen för att berika omgivningen på ett vackert sätt. Vi kan också använda armerad betong som är tillverkad enligt relevanta kriterier för att täcka din pool med hjälp av olika tekniker, från mosaik till liner.

  Bygga pool Stockholm – MAXPOOL är verksamt i hela Stockholm och säkerställer alltid högsta kompetens och professionalism i projektets alla faser. Med erfarenhet inom branschen och personalens höga kompetens kan vi tillhandahålla tjänster inom byggnation av nyckelfärdiga pooler.  Vi använder endast material av högsta kvalitet för att bygga våra pooler, och vi tillhandahåller effektiv efterförsäljningsservice genom att effektivt ingripa i tid för att lösa eventuella problem med din pool.

  Bygga pool i Stockholm
  Bygga pool Stockholm

  Bygga pool Stockholm - från projektering till nyckelfärdig pool

  Bygga pool Stockholm – med vår specifika kunskap och många års erfarenhet från många uppdrag kan vi erbjuda försäljning och byggnation av nyckelfärdiga pooler. Vi tillhandahåller också teknisk support efter försäljning med underhåll av alla typer av pooler. Tack vare vår gedigna erfarenhet kan vi hantera alla projekt, från små pooler till stora pooler, från terrass- och takpooler till pooler byggda inne på hotell.   Om du redan har en pool men inte är nöjd med hur den sköts, kontakta oss så erbjuder vi säkert dig intressanta lösningar inom underhåll och optimering. Om du behöver en ny pool, underhåll eller reparation står MAXPOOL alltid till ditt förfogande! Vårt företag designar och bygger pooler och underhåller spabad.   Vi erbjuder följande i Stockholm:  poolservice stockholm, pooltak stockholm, pool liner stockholm, poolbyggnation stockholm, platssvetsad liner stockholm.

  Behöver du renovera din pool i Stockholm, ring oss.

  Projektering och byggnation av trädgårdspooler i Stockholm - Poolbyggnation Stockholm

  MAXPOOL bygger pooler både i Stockholm och i hela landet. Vi skapar moderna pooler för dig från början till slut. Vi garanterar dig att du blir helt tillfredsställd med det slutliga resultatet av vårt arbete.  Vi har inte bara lämpliga kvalifikationer, utan även omfattande kunskap och erfarenhet som gör att vi kan skapa många olika pooler – både utomhus och inomhus – i olika former och storlekar, hemmaspa och ytterligare konstruktionselement som trappor, uteplatser, pergolor och belysning. 

  Bygga pool Stockholm  – MAXPOOL erbjuder följande huvudsakliga typer av pooler:

  • Thermopool
  • Glasfiberpool
  • Träpool
  • Stålpool
  • Infinity pool
  • Runda pooler
  • Åttaformade pooler
  • Oregelbundna poler
  • Liner pool

  Vårt företag har ett elcertifikat registrerat hos Elsäkerhetsverket

  https://e-tjanster.elsakerhetsverket.se/foretag/kolla-elforetaget

  För mer information om att bygga en pool, kontakta företagets personal genom att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats. 

  Bygga pool Stockholm MAXPOOL