Funktionella ovanmarkpooler för små utrymmen

Funktionella ovanmarkpooler för små utrymmen

Har du avstått från att bygga pool eftersom du tror att du inte har plats? Om du tycker att du borde ha mycket mer utrymme för att ha en pool, är vi glada att meddela att så inte är fallet. Faktum är att även de minsta poolerna kan passa perfekt in i en liten gård, uteplats eller en liten trädgård. Tack vare den attraktiva designen och med rätt tillbehör kan du skapa din drömpool även i en liten trädgård!

Varför är en pool hemma perfekt?

En pool, även en liten, kommer att öka värdet på ditt hem avsevärt. Speciellt i en stad som Stockholm kan denna fördel tilltala framtida köpare. Det handlar om en liten pool som innebär låg underhållskostnad, mycket låga driftskostnader och garanterad avkoppling. En pool kommer att göra ditt hem vänligare för både dig och dina gäster. Det blir en plats där ni kan koppla av tillsammans, prata över en drink eller simma. Du kan använda den året runt. Ju mindre den är, desto snabbare värms den upp. En pool i harmoni med omgivningen När du har bestämt dig för att bygga en pool ta en titt på bilderna från våra projekt, låt dig inspireras och hitta den som bäst passar det tillgängliga utrymmet och dina önskemål. Innan du bygger din pool, glöm inte att uppmärksamma hur poolen kommer att se ut i din valda miljö. Se till att det finns kontinuitet mellan stilen på ditt hem och stilen på området med poolen och skapa kontinuitet. BYGGA POOL

Designa och bygga pool

Skriv till oss för att boka möte och begära prisoffert. Under projekteringsfasen kommer vi att se olika lösningar tillsammans och kunna designa det tillgängliga utrymmet på bästa möjliga sätt.

Vilken typ av ovanmarkpool ska man välja?

En viktig aspekt som har stor betydelse när man ska välja en ovanmarkpool är designen, det vill säga poolens form. Även om en rektangulär pool är den mest populära och klassiska poolen som ger dig möjlighet att simma bekvämt, så finns det en oval pool som är perfekt för dig som inte vill simma, utan bara svalka dig och stanna i ett avkopplande område. En njurformad pool, speciellt perfekt då den kan delas i två delar, en för vuxna och en för barn, och slutligen en pool med oregelbunden utformning där även till och med dimensioner är baserade på omgivande trädgård och fritt utrymme. Vilken typ av filtrering ska man välja? Det sista men inte det minsta som man ska tänka på när man väljer en ovanmarkpool är filtreringssystemet. Poolvattnet ska alltid vara klart, rent, fritt från föroreningar och fritt från bakterier eller mikroorganismer som kan orsaka irritation, och dessutom kräver det användning av specialprodukter som klor och en komplett och effektiv filtreringsprocess. Det finns det olika typer av filtrering som kan användas i pooler för att utföra dessa åtgärder. Vårt företag MAXPOOL erbjuder inte bara poolbygge utan även professionell rådgivning och poolservice. Vi erbjuder följande i Stockholm:  poolservice Stockholm, pooltak Stockholm, pool liner Stockholm, poolbyggnation Stockholm, platssvetsad liner Stockholm, bygga pool Stockholm.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn